Zorgadministratie/planner

Thuiszorg Evital is voor de uitbereiding van de Zorgadministratie op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de vacature van planner voor gemiddeld 16-24 uur per week. Werklocatie is Arnhem.

Functiebeschrijving:

Het koppelen van de deskundigheid en beschikbaarheid van medewerkers aan de zorgvraag van cliënten. Verrichten van administratieve taken gericht op de planning van de zorgverlening en de cliëntenadministratie.

Functie eisen:

Kennis op MBO niveau is vereist. Administratief en logistiek inzicht is vereist evenals ervaring met geautomatiseerde systemen. Zorginhoudelijke kennis is nodig omm medewerkers en cliënten met verschillende functieniveaus efficiënt in te plannen. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlandse en Turkse taal.

Wij bieden:

Wij bieden je een goede werksfeer, volop ruimte om je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van Medewerker Zorgadministratie, conform de CAO VVT. Jouw functie is ingedeeld in FWG 30-35. Te starten met een aanstelling voor een halfjaar.

Vragen?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren doormiddel van e-mail met motivatiebrief en cv: werken@thuiszorgevital.nl. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie met H. Bakker, 026 – 351 33 60.