Groepsbegeleider

Locatie: Arnhem

Over ons

De hoofdvisie van Thuiszorg Evital is het bevorderen van de levenskwaliteit van haar cliënten. Dit realiseren wij door kwalitatief hoogwaardige zorg en eigen taal en cultuur aan te bieden. Het cliëntenbestand bestaat voor 80% uit cliënten met een Turkse achtergrond.

Als een groeiende thuiszorg organisatie zijn wij opzoek naar gedreven collega’s. Kom jij ons team versterken?

Functie beschrijving  

Aandacht voor wie je bent en hoe het met je gaat: het is voor ieder mens belangrijk.

Als groepsbegeleider is het jouw taak om groepsgerichte activiteiten te leveren aan cliënten met verschillende zorgpatronen. Daarbij is ook het ontwikkelen van sociale, leerzame en creatieve activiteiten een belangrijk aspect van deze functie. Het doel van de activiteiten is het bevorderen van de vitaliteit en de sociale contacten van de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit binnen je groep, je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s.

Kern van de functie

·        Ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van sociale, recreatieve, educatieve en creatieve activiteiten;

·        Observeren van de cliënten binnen de kaders van het begeleidingsplan en schriftelijk rapporteren van elke cliënt na een begeleidingsmoment;

·        Bijdrage leveren aan het begeleidingsplan; formuleren van de resultaten en gestelde doelen en deze waar nodig aanpassen;

·        Beheer van materialen en middelen voor activiteitenbegeleiding, waarbij zorg wordt gedragen voor het onderhouden, opruimen en het gebruik gereed maken van de activiteitenruimten, materialen en gereedschappen.

·        Overleg met afdeling WMO en wijkcoaches

·        Intakegesprekken

·        Het bijhouden van indicaties

·        MDO (multidisciplinaire overleg)

·        Het aansturen van vrijwilligers en medewerkers op de werkvloer

Functie-eisen

·        Een HBO diploma, zoals SPW

·        Goede sociale en communicatieve vaardigheden;

·        Goede beheersing van de Nederlandse en Turkse taal;

·        Je hebt geduld, bent ondernemend en creatief;

·        Affiniteit en ervaring met de doelgroep, zoals kwetsbare ouderen;

·        Sociaal, creatief en stressbestendig;

·        Kunnen inspelen op veranderende situaties en toch het overzicht houden

Wat wij jou bieden

Wij hebben een fijne werkomgeving met leuke collega’s en een functie van 16 uur met afwisselende werkzaamheden. Salariëring is conform CAO VTT.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe jij aan bovenstaande eisen? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met cv op naar HR@thuiszorgevital.nl  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elif Eroglu via telefoonnummer 026- 351 33 60.

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Thuiszorg Evital toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Related Posts