Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning

De hoofdvisie van Thuiszorg Evital is het bevorderen van de levenskwaliteit van haar cliënten. Dit realiseren wij door kwalitatief hoogwaardige zorg in de eigen taal en cultuur aan te bieden. Het cliëntenbestand bestaat voor 80% uit cliënten met een Turkse achtergrond.

 

Omdat Thuiszorg Evital groeit, zijn wij altijd op zoek naar medewerkers die in de huishoudelijke hulp willen werken. Word jij onze nieuwe collega?

Kern van de functie
Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden bij voornamelijk cliënten met een Turkse achtergrond. Salaris is op basis van de CAO VVT.

Taken en verantwoordelijkheden
– Schoonmaakwerkzaamheden
– Huishoudelijke verzorging (de was doen, strijken, etc.)

Functie-eisen
– Diploma op LBO/KMBO of Zorghulp niv. 1 vereist
– Representatief en hygiënisch voorkomen
– Flexibiliteit m.b.t. de in te plannen werkuren
– In het bezit van een rijbewijs en auto
– Kennis van de Nederlandse taal.

Wat je nog meer moet weten
Je werkt volgens de richtlijnen, procedures en afspraken zoals Evital die van je verwacht. Daarnaast gaan wij er van uit dat je verbale en non-verbale signalen van cliënten signaleert en probeert te helpen. Misstanden dienen altijd gerapporteerd te worden aan je leidinggevende. Thuiszorg Evital geeft om haar cliënten; dit verwachten wij van jou ook!

Soort dienstverband: Parttime, 10-16 uur per week.

Contact
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren doormiddel van e-mail met motivatiebrief en cv: werken@thuiszorgevital.nl. Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen, bel dan voor meer informatie naar 026 – 351 33 60.