Vacature chauffeur dagbesteding

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur de dag dagbesteding!

Wordt jij onze nieuwe collega die meehelpt met het vervoeren van onze cliënten?

Als chauffeur haal je met de taxi bus de cliënten op van huis en brengt ze naar de dagbesteding. Aan het einde van de dag brengt de chauffeur de cliënten weer terug naar huis. Je bent verantwoordelijk voor een prettige rit. Verder bestaat de mogelijkheid om incidentele ritjes te rijden of tussendoor ingezet te worden voor het rijden naar externe activiteiten. Daarnaast zul jij je bezighouden met een aantal huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, het verrichten van hand- en spandiensten in en rondom het gebouw als conciërge/huismeester met taken als onderhoud en simpele reparaties etc.

Wij bieden je:
– Een inwerkperiode waarin uitleg gegeven wordt over het vervoer
– Mogelijkheid voor vaste dagen/dagdelen of op invalbasis
– Een plezierige werkomgeving en een collegiaal team

Functie-eisen
Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Turks en Nederlands;
Representatief, stressbestendig en flexibel;
Je hebt geduld;
Je bent integer en betrouwbaar;

Dienstverband
16-24 uur (werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag)

Wat kun je van ons verwachten
Aandacht, betrokkenheid en persoonlijk contact zijn bij ons belangrijke pijlers. In de omgang met cliënten, maar juist ook als het om onze medewerkers gaat: stuk voor stuk mensen met een hart voor liefdevolle zorg. We werken samen om ervoor te zorgen dat medewerkers plezier hebben in hun werk en de beste zorg en ondersteuning kunnen bieden aan onze cliënten.

Wat hebben wij te bieden
Wij bieden je een multiculturele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigenaarschap en het nemen van initiatieven. Daarnaast bouw je mee aan de professionalisering van een groeiende organisatie en bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris; inschaling conform CAO VVT;

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We starten met een aanstelling voor bepaalde tijd.

Solliciteren
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan onder vermelding van “Vacature Chauffeur Dagbesteding” een sollicitatiebrief met CV naar werken@thuiszorgevital.nl.