Ga aan de slag als Ambulant Begeleider bij Thuiszorg Evital en bepaal zelf hoe jouw agenda eruitziet!

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij als begeleider bepaalt hoe jouw agenda eruitziet? Sta je stevig in je schoenen en heb je affiniteit met een multiculturele doelgroep? Start dan als ambulant begeleider bij Thuiszorg Evital voor 16 uur per week. Je gaat aan de slag in de regio Arnhem en ontvangt een brutosalaris conform de CAO VVT.  

Lees meer

Verzorgende IG niveau 3

Ben jij de zorgverlener waarbij de cliënt centraal staat? In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verzorgende en begeleidende werkzaamheden bij de cliënten thuis met als doel de zelfredzaamheid te bevorderen en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven.

Lees meer

Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning

De hoofdvisie van Thuiszorg Evital is het bevorderen van de levenskwaliteit van haar cliënten. Dit realiseren wij door kwalitatief hoogwaardige zorg in de eigen taal en cultuur aan te bieden. Het cliëntenbestand bestaat voor 80% uit cliënten met een Turkse achtergrond.

Lees meer

Verpleegkundige niveau 4

Ben jij de zorgverlener waarbij de cliënt centraal staat? In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verzorgende en begeleidende werkzaamheden bij de cliënten thuis zodat zij met een glimlach de dag door kunnen brengen.

Lees meer