Palliatieve en terminale zorg

Palliatieve en terminale zorg

In de laatste levensfase kan er, soms kortdurend, soms langdurig behoefte en/of noodzaak zijn voor ondersteuning in de persoonlijke verzorging en/of verpleging. De zorg in deze fase wordt palliatieve zorg genoemd.

In deze fase staan comfort en rust centraal, vaak willen mensen dan ook in de eigen woon- / leefomgeving zijn. Palliatieve zorg thuis, kan deze wens helpen realiseren en bijdragen aan de kwaliteit van leven in deze periode.

De verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen van Thuiszorg Evital zijn professioneel en ervaren op het gebied van palliatieve zorgverlening en staan klaar om de zorg naar uw wensen in te richten. Het doel is de kwaliteit van de laatste levensfase te optimaliseren door hulp, ondersteuning en begeleiding op maat te bieden voor zowel de zorgvrager als de betrokken familieleden.

Thuiszorg Evital is werkzaam in de omgeving Arnhem.

Informatie en Contact
U kunt voor meer informatie contact opnemen met de Eerst Verantwoordelijke Medewerker van palliatieve zorgverlening. Daarvoor kunt u bellen naar ons vaste nummer : 026-3513360 of mailen naar : wmobureau@thuiszorgevital.nl​