Organisatie

Thuiszorg Evital

organisatie

Evital is een multiculturele thuiszorgorganisatie voor een bijzondere doelgroep. Evital is gespecialiseerd in het bieden van zorg in eigen taal, rekeninghoudend met de culturele achtergrond van de cliënt. Evital heeft kleurrijke medewerkers die hier goed bij aansluiten.

Wat is de betekenis van Evital?

Onze logo is een lotusbloem die staat voor: innerlijke groei naar verlichting. Een van de uitgangspunten van Evital is om de zelfstandigheid van de cliënten zo veel mogelijk te bevorderen zodat hij of zij in de eigen omgeving kan blijven wonen en in zijn of haar levenssfeer kan functioneren.

Het werkgebied van Thuiszorg Evital beslaat o.a. Arnhem, Dieren, Doesburg, Doorwerth, Duiven, Lingeaard, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort ,Zevenaar, Nijmegen, Tiel , Culemborg en omstreken.

ZEER SNELLE INZET VAN HULP

Binnen twee werkdagen na de doorverwijzing door de gemeente weet u wie uw hulp is en wanneer die is ingeland.

EEN VASTE HULP

Zowel bij u thuis als op kantoor hebt u te maken met een klein, vast team. Wij kennen daardoor uw situatie.

ALTIJD VERVANGING BIJ ZIEKTE OF VAKANTIE

Soms kan uw vaste hulp niet komen. Thuiszorg Evital zorgt – als u dat wenst – dan altijd voor vervanging. Ok tijdens de drukke vakantieperiodes.

KORTE LIJNEN

Onze medewerkers op kantoor werken in kleine teams. Daardoor hebt u snel de goede persoon aan de lin die u altijd verder op weg kan helpen.

PLANNING IN OVERLEG

Onze medewerksters op kantoor nemen altijd contact met u op als de planning onverwacht moet worden aangepast. Samen met u wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

SNELLE AFHANDELING

We kunnen u snel helpen: niet alleen als uw zorgaanvraag binnen komt, maar ook als zich bij u thuis bijzondere omstandigheden voordoen.