Eerst Verantwoordelijke Medewerker Zorg

Ben jij de spil in de organisatie die wij zoeken? Wij zoeken een eerstverantwoordelijke medewerker team zorg. Werk locatie: Arnhem. 28 uur.

Functiebeschrijving
Als eerstverantwoordelijke medewerker ben je leidinggevende van uitvoerende medewerkers en de eerste aanspraakpunt van cliënten, mantelzorg en externe bedrijven. Daarnaast evalueer je regelmatig de zorginzet met de cliënten.
Als leidinggevende van een team zorgverleners, ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijke voor de administratie rondom het zorgverleningsproces.
Je periodiek overleg met de zorgverleners en met het Zorgbureau.

Als eerstverantwoordelijk medewerker van team de belangen behartigen van de toegewezen cliënt. Fungeren als eerste aanspreekpunt, vanuit deze taak worden de contacten over gewijzigde of te wijzigen zorgsituaties met de cliënt of familie en/of contactpersoon gecommuniceerd. Houdt voor deze cliënten het zorgdossier (ECD) bij, coördineert de uitvoering van het zorgplan en bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken. Brengt cliënten in het MDO in. Bereidt dit voor en zorgt voor terugkoppeling naar cliënten en hun vertegenwoordigers. Neemt deel aan het overleg en de multidisciplinaire besprekingen en heeft hierin een actieve inbreng. Is op de hoogte van belangrijke wet- en regelgeving die voor eigen afdeling van toepassing is zoals vanuit Normen van Verantwoorde zorg en Zichtbare zorg. Normen vanuit de inspectie en ministerie van VWS. Geeft adviezen aan Algemeen Manager ter verbetering van het werk. Daarnaast kan de EVM’er gevraagd en ongevraagd advies geven richting collega’s.

Leiding ontvangen/leiding geven
• Ondersteund en geeft leiding aan uitvoerende medewerkers
• Ontvangt leiding/coaching van de Algemeen Manager;
• Kan functionele richtlijnen ontvangen van anderen afdelingen zoals; ondersteunende diensten.
• Kan als werkbegeleider functionele aanwijzingen geven aan: stagiaires en leerling verzorgende(n).

Wat zijn je resultaat gebieden?
Bevorderen van de kwaliteit en de continuïteit van de zorgverlening;
Leidinggeven aan en coachen van medewerkers van het team zorg;
Verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van de administratieve werkzaamheden van het team.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau (met zorg en welzijn achtergrond);
Leidinggevende/coachende ervaring.
Verricht, binnen vastgestelde kaders van de locatie, de werkzaamheden zelfstandig uit;
Stelt prioriteiten binnen de eigen werkzaamheden;
Effectief kunnen optreden bij conflicten en in onverwachte situaties;
Goede contactuele eigenschappen en invoelend vermogen;
Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Turkse taal.
Affiniteit met multiculturele samenleving.
De functie vraagt enige kennis van de wet- en regelgeving binnen de VVT (thuiszorg).

Wij bieden:
Wij bieden je een goede werksfeer, volop ruimte om je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van eerstverantwoordelijke medewerker, conform de CAO VVT. Jouw functie is ingedeeld in FWG 45. Te starten met een aanstelling voor een halfjaar.

Vragen?
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sjon Oude Egberink tel. nr: 026- 351 33 60 of mail S.egberink@thuiszorgevital.nl. Kijk voor meer informatie over Thuiszorg Evital op onze website www.thuiszorgevital.nl

Solliciteren
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan onder vermelding van “vacature eerstverantwoordelijke medewerker” een mail met CV naar werken@thuiszorgevital.nl.
Solliciteren voor 28 juni.