Wijkverpleegkundige niveau 5

Thuiszorg Evital is een middelgrote, dynamische en groeiende multiculturele thuiszorgorganisatie die actief is in Arnhem & Nijmegen en omstreken. Onze organisatie maakt een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van alle medewerkers mogelijk. Wij streven ernaar zorg op maat te bieden, afgestemd op de situatie en wensen van onze cliënten.

Functiebeschrijving
Wanneer jij als wijkverpleegkundige komt werken bij Thuiszorg Evital zal de zorg binnen de wijk in jouw handen liggen. Samen met cliënten en jouw collega’s zal je op zoek gaan naar passende oplossingen zodat de cliënten optimaal ondersteunt worden om onafhankelijk te leven.
Het helpen van de cliënt zal onder meer bestaan uit handelingen zoals het regisseren van de zorgvraag en het gehele proces van intake tot evaluatie. Je helpt de cliënt bij de zorgaanvraag. Je bent een schakel tussen cliënt en huisartsen en andere instanties die zich richten op de zorgverlening. Naast het helpen van de cliënt ben je ook een coach voor je collega’s en geef je advies over zorgactiviteiten.

Functie eisen
1. Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (HBO is een must)
2. Je hebt een BIG registratie
3. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
4. Je bezit zelfstandigheid, flexibiliteit, collegialiteit en inlevingsvermogen
5. Je volgt ontwikkelingen binnen je vakgebied

Wij bieden
Een gevarieerd takenpakket dat je uit kunt voeren in een deskundig team met hart voor de zorg en voor de cliënten. Thuiszorg Evital kijkt naar je kwaliteiten en geeft je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien. Uiteraard helpen wij je hier graag bij!
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao VVT.

Solliciteren
Heeft deze vacature jou aangesproken en durf jij de uitdaging aan?
Zie jij jezelf graag werken in het hierboven geschetste werkprofiel?
Dan is Thuiszorg Evital de juiste organisatie voor jou. Aarzel niet en stuur je motivatiebrief en curriculum vitae naar onze P&O afdeling. E-mail: werken@thuiszorgevital.nl

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons.
Telefoonnummer: 026-3513360