Huishoudelijke hulp

Wordt het u te zwaar of te moeilijk om uw huis schoon en netjes te houden?HulpKunt u uw huishoudelijke taken niet meer uitvoeren in verband met  ouderdom, lichamelijke en/of psychische klachten? Onze huishoudelijke verzorgende helpen u graag bij uw huishoudelijke werkzaamheden.

Om voor huishoudelijk hulp in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig. Die kunt u aanvragen door zich aan te melden bij het Sociale Wijkteam van uw buurt.
Zodra de indicatie verstrekt is, komt een van onze coördinatoren bij u op gesprek over de invulling van uw zorg.

Huishoudelijke Hulp Toelage
Wenst u huishoudelijke hulp, maar komt u niet in aanmerking voor geïndiceerde Wmo-zorg? Bent u mantelzorger en raakt u overbelast of dreigt u overbelast te raken? Of krijgt u wel een indicatie, maar vindt u de eigen bijdrage te hoog?  Dan kunt u huishoudelijke hulp ontvangen via de Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT). De tarieven voor de Huishoudelijke Hulp Toelage is afhankelijk van de gemeente waar u de regeling aanvraagd. Kijk op de website van uw gemeente of de regeling HHT ook in uw gemeente geldt.

Wat kan de huishoudelijke hulp medewerker voor u doen?
1. schoonmaken, 2. wassen en strijken, 3. boodschappen doen, 4. maaltijden klaarmaken.

Bent u benieuwd naar wat Thuiszorg Evital voor u kan betekenen op het gebied van HHT of wilt u meer informatie over de procedures en mogelijkheden?
Dan kunt u contact met ons zoeken via het volgende nummer: 026 351 33 60.