Dagbesteding

Voelt u zich geïsoleerd? Kunt u in verband met lichamelijke of geestelijke beperkingen deelnemen aan sociale activiteiten in uw buurt? Thuiszorg Evital helpt u graag om u uit de isolement te halen en in contact te brengen met anderen.

TDagopvang2huiszorg Evital organiseert een aantal maal in de week dagactivteiten waar u deel aan kunt nemen. De groepen en de activiteiten worden zodanig samengesteld dat in elke behoefte en lichamelijke en geestelijk capaciteit kan worden voorzien. Tijdens de dagbesteding wordt u gestimuleerd zich in te zetten aan activiteiten betreft educatie en vorming, lichamelijke ontwikkeling, ontmoeting, geheugentraining en gezamenlijk te koken en eten.
Indien u niet in staat bent om zelfstandig de locatie van de dagbesteding te bezoeken, kan Evital het vervoer heen en terug verzorgen. Hiervoor moet u over een indicatie met vervoer beschikken.

Om voor dagbesteding in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig. Die kunt u aanvragen door zich aan te melden bij het Sociale Wijkteam van uw buurt. Zodra de indicatie verstrekt is, komt een van onze coördinatoren bij u op gesprek over de invulling van uw zorg.
Bent u benieuwd naar wat Thuiszorg Evital voor u kan betekenen op het gebied van groepsbegeleiding of wilt u meer informatie over de procedures en mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons zoeken via het volgende nummer: 026 351 33 60.