Ambulant Begeleider

Thuiszorg Evital is een middelgrote, dynamische en groeiende multiculturele thuiszorgorganisatie die actief is in Arnhem & Nijmegen en omstreken. Onze organisatie maakt een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid van alle medewerkers mogelijk. Wij streven ernaar zorg op maat te bieden, afgestemd op de situatie en wensen van onze cliënten.

De hoofdvisie van Thuiszorg Evital is het bevorderen van de levenskwaliteit van haar cliënten. Dit realiseren wij door kwalitatief hoogwaardige zorg in de eigen taal en cultuur aan te bieden De levenskwaliteit van de cliënt moet allesomvattend, wederkerend en systematisch zijn. De mens staat centraal bij Thuiszorg Evital ongeacht diens godsdienst, levensovertuiging, ras, politieke voorkeur en geslacht. Om de kwaliteit te waarborgen heeft Thuiszorg Evital deskundige medewerkers in dienst die de missie en de visie van Thuiszorg Evital uitdragen in alle facetten van de onderneming, zodat onze cliënten permanent de best mogelijke zorg krijgen. Dit verwezenlijken wij samen met onze partners in de zorg- hulp- en dienstverlening. Daarnaast staat Thuiszorg Evital midden in de maatschappij doordat wij continu de vernieuwingen op de voet volgen.


Wat is de kern van jou functie?

Het leveren van bezigheids- en ontwikkelingsactiviteiten individueel aan cliënten met verschillende zorg zwaarte gericht op het bevorderen van de vitaliteit, de zelfredzaamheid en sociale contacten van deze cliënten.


Wat neem jij mee?

 • Diploma op het niveau van de opleiding MWD/Pedagogiek HBO
 • Ervaringskennis is vereist voor het toepassen van de ondersteunende begeleiding binnen de totale zorgverlening;
 • Daadkracht en een grote mate van inzicht in complexe vraagstukken;
 • Sociale vaardigheden zoals tact, kunnen luisteren, indenken/invoelen, intermenselijke zorg en aandacht;
 • Overtuigingskracht bij de omgang met instanties om zaken te kunnen regelen met en voor de cliënt;
 • Kunnen motiveren en stimuleren bij het bevorderen en/of handhaven van de zelfredzaamheid van de cliënt;
 • Goed kunnen omgaan met weerstanden van de cliënt en hun netwerk;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Turkse taal.
 • Oplettendheid bij het werken met cliënten en het signaleren van veranderingen in de lichamelijke en/of psychosociale gesteldheid van cliënten;
 • Representatief, stressbestendig en flexibel;
 • Evenwichtigheid, zelfstandigheid en een positieve instelling zijn eigenschappen die kenmerkend voor je zijn.
 • Je bent in het bezit van auto/rijbewijs B


Wat Biedt Evital?

Wij bieden je een goede werksfeer, volop ruimte om je te ontwikkelen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van Ambulant begeleider, conform de CAO VVT.
Jouw functie is ingedeeld in FWG 40. Te starten met een aanstelling voor een half jaar.


Vragen?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling P&O telefoonnummer: 026- 351 33 60. 

Soort dienstverband: Deeltijd

 

Contactinformatie

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om via onze website te solliciteren. Je kunt je motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar onze P&O afdeling. Email: werken@thuiszorgevital.nl