Activerend Werk

Wij bieden de mogelijkheid aan iedereen om ergens te beginnen, te groeien en tot volle bloei te komen. Wij willen de kans vergroten voor iedereen met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt en er zo ervoor zorgen dat iedereen een bijdrage levert aan onze samenleving. Wij houden rekening met persoonlijke situaties, waarbij we de kracht en kwaliteit van mensen centraal stellen en gericht zijn op de ontwikkeling. Werken in uw eigen tempo om het maximale uit u zelf te halen. Iedereen heeft talent en wij zijn er voor iedereen die daar werk van wil maken. Wij vertrouwen op een integrale aanpak waarin persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden centraal staan. Dit realiseren wij met de juiste ondersteuning in een passende werkomgeving.

Maak een begin!
Wij beschikken over een werkomgeving voor iedereen die aan de slag wil gaan.
Er zijn diverse activiteiten die aansluiten bij de verschillende treden van de participatieladder. De activiteiten zijn ondergebracht in vier thema’s:

1. Eten & Drinken
2. Kunst & Creativiteit
3. Klussen
4. Kantoor

Wilt u uw talenten ontdekken en laten groeien? En wil u dit realiseren met de juiste ondersteuning in een passende werkomgeving? Wij staan klaar om hier een steentje aan bij te dragen.
Om voor Activerend werk in aanmerking te komen hebt u een indicatie nodig. Die kun u aanvragen door u zelf aan te melden bij het Sociale Wijkteam in uw buurt. Zodra de indicatie is verstrekt komt één van onze begeleiders bij u op gesprek om te praten om de invulling van uw zorg.

Download brochure